Gülşen, seyirci rekoru kırdı!


Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Erdek'i Yıktı Geçti...
Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Erdek "Kaya The Rock Disco"nun doluluk rekorunu kırdı, daha önce Murat Dalkılıç'ın elinde olan rekor 2500 izleyici ile kırıldı.

İnternet sayfasında yapılan "en çok görmek istediğiniz ikili" sorusuna hayranlarının Gülşen ve Ozan Çolakoğlu cevabını vermesiyle gündeme gelen konser, Ümit Demir önderliğinde Ümit Prodiction tarafından gerçekleştirildi. Haftalardır merakla beklenen ve ön biletlerin çok önceden tükendiği konser, konser 24 Ağustos gecesi 01:30 da başladı..

Yeni çıkardığı "01"isimli albüm ile dillerden düşmeyen Ozan Çolakoğlu'nun sahne almasıyla başladı, deyim yerinde ise müzikseverlere bayram ziyafeti yaşadı. Ardından pop müziğinin en güçlü isimlerinden, son zamanlarda söz yazarlığından oldukça söz ettiren Gülşen sahne aldı, Eski ve yeni albümlerinden ve son olarak Ozan Çolakoğlu'nun albümü için yazdığı "Seyre Dursun Aşk"ı gecede söyleyen başarılı ve güzel sanatçının sahne performansı herkesin büyük ilgisini topladı.

Konser organizasyonu yapan Ümit Production firmasının sahibi Ümit Demir ve Erdek Kaya The Rock Disco sahibi Güray Sert, memnuniyetlerini Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'na teşekkür ederek sundular.

                                                                          ★★ Geceden Kareler ★