Durdurulamaz Gülşen!


Türk Pop Müziği'nin başarılı  sanatçısı Gülşen, yorumcu kimliğinin  yanısıra besteleriyle de müzik sektörü için çok önemli bir konumda bulunuyor. Gülşen,"Beni Durdursan Mı" adlı albümü ile 100.000+ CD satışına ulaşarak 2013'ün en çok satan albümü oldu.

Fiziki satışların yanı sıra dijital satışlarda da birinci sırada yer alan Gülşen, üniversitelerde en çok talep gören ve konser veren sanatçı rekorunu da elinde bulunduruyor. Mayıs ayının hemen her gününde farklı bir üniversitede konser veren sanatçı, yaz boyunca "Kendimi en iyi hissettiğim yer" dediği sahnede olacak. Gülşen "Yatcaz  Kalkcaz Ordayım" Türkiye turnesinin hemen bitiminde ise Avrupa ve Amerika turnelerine başlayacak. Sahnede şarkıları kadar, dansçılarıyla birlikte yaptığı koreografileriyle de görsel bir şov yapan sanatçı, her turnesinde farklı bir konsept ile hayranlarıyla buluşmayı planlıyor.


Nielsen Müzik Türkiye Resmi Listeleri'ne göre geçtiğimiz 8 haftada "Yatcaz Kalkcaz Ordayım" şarkısıyla liderliğini sürdüren Gülşen, yine aynı şarkısıyla üniversitelerde en çok dinlenen şarkı ünvanını da elinde bulunduruyor. iTunes Türkiye listelerinde albümünün tüm şarkılarıyla üst sıralarda bulundan sanatçı, böylelikle yeni bir rekoru  da elde etmiş oldu. TTNet Müzik ve Youtube kanallarında da 20 milyondan fazla dinlenerek bir rekoru daha egale etmiş oldu.


Çok kısa bir süre sonra çıkacak olan Ajda Pekkan'ın "Ara Sıcak" isimli  single'ı da Gülşen imzası taşıyor. Bunun yanında, Murat Boz, Sibel Can, Ebru Gündeş, Bülent Ersoy, Serdar Ortaç, Fatih Ürek gibi sanatçıların yeni albümlerinde Gülşen'e ait şarkı/şarkılar yer alacak.


Kısacası Gülşen'i durdurmak mümkün mü?