Gülşen Göl Festivali'nde gönüllere maya çaldı!


Konya Beyşehir Belediyesi tarafından organize edilen 10. Uluslararası Beyşehir Göl Festivali'nin 3. gününde pop müziğin en önemli ismi Gülşen damga vurdu.

İç Anadolu Bölgesi'nin en büyük festivali olan Uluslararası Beyşehir Göl Festivali'nin bu yıl 10. su düzenlendi. Festivalin 3. gününde sahne alan güzel ve başarılı sanatçı Gülşen sahne aldı. Etkinlikler kapsamında sahne alan Gülşen, Beyşehir Festival Alanı'nda onbinlerce hayranına seslendi. Yaklaşık 2 saat sahne alan Gülşen yeni albümü "Beni Durdursan Mı" ve eski albümlerinden sevilen şarkılarına yer vererek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Festival alanında bulunan onbinlerce Gülşen hayranı gece boyunca tüm şarkılarında sanatçıya eşlik ederek dev bir vokal grubu oluşturdular.

Festival meydanındaki konser alanı, konser başlamadan saatler önce doldu taştı. Gülşen'in sahne almasıyla birlikte kalabalık daha da arttı ve şarkılarla coştu. 7 den 70 e onbinlerin katıldığı konserde zaman zaman ezilme tehlikesi geçirenler oldu.

Bu muhteşem geceyi kaçırdım diye üzülenler için Gülşen bu gece (4 Temmuz 2013 / 21:00) Akşehir Belediyesi'nin organize ettiği "2. Akşehir Kirazı Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında Akşehir Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alacak.