Gülşen, 'Kömür Gibi Yaktı!' Bolu 'Seyre Durdu'




Gülşen, şarkılarıyla 5 bin hayranını çoşturdu.

6. Uluslararası Beyaz Et Festivali kapsamında Bolu'da sahne alan başarılı ve güzel popçu sahnesiyle herkesi mest etti. Festival kapsamında Bolu Kent Meydanı'nda sahne alan Gülşen'i, yaklaşık 5 bin hayranı izledi. İzleyiciler arasında Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu'da vardı. 

Gülşen, "Bi An Gel" şarkısıyla, alkışlar arasında sahneye çıktı. Gece de eski ve yeni bir çok şarkısını seslendirdi. Enerjinin yüksek olduğu konserde tek slow şarkı "Nazar Değmesin" şarkısını söyleyen güzel popçu, geri kalan sürede hareketli şarkılarını seslendirdi. Gülşen'in çıktığında büyük yankı uyandıran "Of Of" şarkısını söylerken başkanlık heyetinin de şarkıya alkışlarla eşlik etmesi gözlerden kaçmadı. 

Konserin bir bölümünde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz sahneye gelerek Gülşen'e, çiçek, plaket ve hediye sepeti takdim edildi. Sepette ne olduğunu merak eden Gülşen, peynirle dolu olduğunu görünce "En çok sevdiğim şeyler bunlar" diyerek başkan ve heyetine teşekkürlerini sundu. Ardından konser tüm hızıyla devam etti.

Kuşkusuz gecenin en çok alkış alan ismi de Gülşen'in orkestrası oldu. 

Yazın hitlerinden  biri olan "Seyre Dursun Aşk" isimli şarkısı çok beğenilen Gülşen, konser sonunda tekrar bu şarkısını seslendirdi. Konser bitiminde Gülşen, konserin yapılmasında emeği geçen herkese ve dinlemeye gelen hayranlarına "Bolu'da konser vermekten çok mutluyum. sizin enerjiniz bana, benim enerjim de sizlere geçti, hepinize çok teşekkür ederim." diyerek geceye veda etti. 

Güzel sanatçı 1.5 saat sahnede kaldı. 


GECEDEN FOTOĞRAFLAR