Manisa Gülşen'lendi.. Manisa Atatürk Spor Salonu



Manisa'da ilk konserini 1990'lı yılların ortasında veren pop müziğinin başarılı ismi, güzel ve seksi sanatçı Gülşen, Manisa Belediyesi tarafından Manisa Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen konserde, salonu dolduran 3000'den fazla hayranına, eski ve yeni şarkılarından oluşan unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahneye ilk olarak "Bi An Gel" şarkısıyla çıkan başarılı ve güzel sanatçı, şarkı sonrasında hayranlarına "Hoşgeldiniz.. İyi akşamlar, sonunda kavuştuk, sonunda... Çok çok kötü olaylar oldu, konserlerimizi iptal ettik, çok üzüldük hepimiz, kısmet bu güneymiş... Herkese iyi eğlenceler diliyorum. Sizleri seviyorum." dedi.

Daha önce 2 kez, şehit cenazeleri dolayısıyla Belediye Başkanlığı ve Gülşen tarafından karşılıklı ertelenen konser gerçekleşti ve Gülşen şarkılarıyla, dansıyla seyre durdurdu. Gülşen, "Sarışınım", "Canın Sağolsun", "Ya Tutarsa", "Yurtta Aşk Cihanda Aşk"ve "Of Of" gibi eski şarkılarının yanı sıra "Önsöz", "Ezberbozan", "Sözde Ayrılık" ve "Seyre Dursun Aşk" gibi yeni şarkılarını tüm salonla birlikte gece boyunca seslendirdi, dans figürleriyle büyük beğeni topladı. Özellikle slov şarkılarda gençler çakmaklarını yakarak Gülşen'e eşlik ettiler.

Konsere rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü temsilen Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Gülşen'e teşekkürlerini sunarak çiçek ve yöresel ürünlerden oluşan hediye takdim etti ve ekledi "İki kez konseriniz ülkemizin içerisinde bulunduğu terör olayları nedeniyle ertelendi. Fakat, bugün verdiğiniz konseri uzun süre unutamayacağız sanırım.Ancak sizleri yazın gelmesiyle birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda başka bir konserde görmek isteriz" dedi.