Gülşen Harbiye Sahnesi'yle mest etti!


GÜLŞEN, HARBİYE SAHNESİYLE MEST ETTİ!

Yatcaz Kalkcaz Ordayım, Kardan Adam ve Irgalamaz Beni şarkılarıyla yaza damgasını vuran Gülşen, 22 eylül gecesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeydi. Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında süren konserlerde, Gülşen ilk kez Harbiye sahnesinde hayranlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadı. Sanatçı ve dinleyenler için özel olan bu konsere günler öncesinden hazırlanan Gülşen, dansçı ve kemençe, davul ekibi ile Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran kalabalığı adeta coşturdu.

Dansçılarıyla birlikte özel kostümüyle sahne alan Gülşen, konserini hit olan şarkısı "Yatcaz Kalkcaz Ordayım" ile açtı. Şarkı sonunda konserine gelenleri selamlayan sanatçı, mutluluğunu ve heyecanını paylaştı. Ardından "Irgalamaz Beni", "Ya Tutarsa", "Yurtta Aşk Cihanda Aşk", "Of.. Of..", "Bi An Gel", "Sarışınım", "Be Adam", "Önsöz", "Dillere Düşeceğiz Seninle" gibi hareketli parçaları ve tükenmeyen enerjisiyle ilk bölümde davetlileri yerinde oturtmadı. Konserin ikinci bölümünde ise mavi elbisesi ve lame kostümüyle gözleri kamaştıran güzel sanatçı bu kez de sahnede "Gel Çarem", "Alnının Yazısı", "Nazar Değmesin", "Sakıncalı", "Aşk Cinayet Sever" ve "Ne Düşünürsen O Olur" gibi şarkılarıyla konuklarına duygusal anlar yaşattı. 

Gülşen, kendi albümünün yanı sıra sözü ve müziği kendisine ait olan Ajda Pekkan feat Ozan Çolakoğlu "Ara Sıcak", Mustafa Sandal "Tesir Altında", Hadise "Süpermen" ve Murat Dalkılıç "Bir Güzellik Yap" şarkılarını da repertuvarına katarak bu gecede seslendirdi.

"Kendine Müslüman" şarkısından önce ise sahneyi konser için Amsterdam'dan özel olarak getirttiği zenne Rachid Alexander'a bıraktı. zenne şovuyla sahneyi ısıtan Gülşen, ardından izleyenlerine "Kendine Müslüman" isimli, oryantal ezgilerle dolu şarkısını söyledi.

"Kardan Adam" şarkısıyla gecenin finalini yapan Gülşen'i dinleyenleri bırakmadı. alkış yağmuru altında konuklarını kırmayan Gülşen, "Yatcaz Kalkcaz Ordayım" şarkısını tekrar seslendirerek bis yaptı.