Gülşen, Bakü'de sevenleriyle buluştu!



Gülşen, uzun zamandır beklenen Bakü konseriyle Azerbaycan'daki hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Bakü Events tarafından organize edilen ve tüm biletleri günler öncesinden tükenen konserinde Gülşen, eski albümlerinde yer alan hit şarkılarının yanı sıra yeni şarkılarına da yer verirken dinleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
Haydar Aliyev Kültür Sarayı'nda sahneye çıkan Gülşen, hayranlarına hitaben "Bakü'de olmaktan dolayı çok mutluyum. Uzun zamandır burada konser vermeyi hayal ediyordum. Bakü'ye âşık oldum. Misafirperverliğiniz ve sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim" dedi.
Konsere davetli ünlü isimler arasında oğlu Hüseyin ile birlikte Gülşen'i dinlemeye gelen Azeri pop şarkıcı Röya'da bulunuyordu. Konser sırasında oğlu Hüseyin'in Gülşen'e gül vermesinin ardından Gülşen, "Röya, sen benim arkadaşımsın. Bugün seninle birlikte şarkı söylemeyi çok isterim" diyerek Azeri şarkıcı Röya'yı sahneye davet etti. Gülşen ve Röya birlikte sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan ve Gülşen'in de albümünde yorumladığı "Sarışınım" şarkısını söylediler ve dinleyicilerden uzun süre alkış aldılar...











0 Yorumlar:

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz..