Gülşen, yeni albümünün ilk konseriyle Edirne'yi salladı


Geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan ''Bangır Bangır'' albümüyle müzik listelerini alt üst eden ve kısa sürede zirveye yerleşen Gülşen, albümünün ilk konserini Sabancı Baharı kapsamında Edirne Trakya Üniversitesi'nde verdi. Binlerce kişinin izlediği konserde Gülşen, hem yeni albümü çıktığı andan itibaren dillere dolanan, hem de tüm hit şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Gülşen, Kayahan'ın En İyileri 1 albümünde yorumladığı Emrin Olur şarkısını seslendirmeden önce Büyük Usta'yı andı ve; "Şimdi içimizden onun için dua edelim. Albümüm yeni çıktı heyecanım büyük ama onun şarkısını söylerken çok daha büyük bir heyecan yaşadım. Hep beraber onun için söyleyelim Emrin Olur diyelim. Eminim bizi duyuyordur. Türkiye 'ye bir daha onun gibisi gelmeyecek." dedi.

Hıdırellez gecesini de unutmayan ve dileğini sahnede binlerce kişiyle paylaşan Gülşen, "Allah tüm sanatçılara Kayahan gibi anılmayı nasip etsin. İnşallah beni de sıram gelip hayat bitince şarkılarımla hatırlar ve anarsınız. Bu da benim Hıdırellez dileğim." diye konuştu.

Konserin son bölümünde ise ünlü prodüktör /dj Ozan Çolakoğlu sahneye çıktı. İkilinin  birlikte sergiledikleri sahne performansı izleyicilerden büyük alkış aldı.











0 Yorumlar:

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz..